Business cases

"Goed en deskundig personeel, een fijne en betrouwbare leverancier!"

Nils Nijhof
Algemeen Directeur
Voips

Voips

Voips is een innovatief jong en dynamisch bedrijf dat uiteenlopende Telecom en ICT-oplossingen biedt voor Midden- en Kleinbedrijf tot en met Multinational. Met haar specialistische kennis en jarenlange ervaring garandeert zij ten alle tijden de nieuwste en slimste hosted ICT & Telecom producten. Voips levert hierbij de best denkbare service en ondersteuning. Op die manier zorgt Voips, als full service dienstverlener, ervoor dat haar klanten zich volledig kunnen richten op diens hoofdactiviteiten. Werken bij het jonge en energieke Voips is uitdagend en motiverend. Dit uit zich in de informele en open cultuur met enthousiaste collega's, stuk voor stuk gedreven teamspelers en vakmensen, waar jij jezelf snel thuis zal voelen. Korte lijnen, hands-on mentaliteit en een persoonlijke, no-nonsense cultuur kenmerken Voips als organisatie.

Uitdaging

De komende jaren zullen wij ons personeelsbestand flink gaan uitbreiden om onze doelstellingen te kunnen realiseren. Het zelfstandig werven en selecteren van personeel is voor ons tijdsintensief, kostbaar en leidt af van onze kerntaken. Wij hebben te weinig ervaring om hier zelfstandig succesvol invulling aan te geven en ons netwerk of de vijver waarbinnen wij kunnen zoeken is te beperkt.

Oplossing

Op Sprint Intermediair heb ik ondertussen al een aantal keren een beroep gedaan voor de invulling van diversen vacatures op zowel commercieel als commercieel technisch vlak. Sprint Intermediair weet onze wensen goed te interpreteren en potentiële kandidaten deskundig te informeren en enthousiasmeren voor een vacature binnen onze organisatie. De daadkrachtige aanpak die zij hanteren is uniek en prettig om te ervaren. Zij weten hiermee iedere keer weer zeer goede kandidaten te introduceren, zodat ik uit de meest goede kandidaten kan kiezen en niet uit de minst slechte. Ten opzichte van andere werving- en selectiebureaus waarmee wij gewerkt hebben weten zij zich positief te onderscheiden door echte nazorg en goed persoonlijk contact. Daarbij leveren zij meerwaarde door ook een bijdrage te leveren aan het oplossen van andere HRM vraagstukken, waardoor wij niet te hoeven investeren in het vergaren van deze kennis. Zij zijn objectief, hebben een groot (online) netwerk en een rijke database met potentiele kandidaten. Zij zijn ervaren en bekwaam in het benaderen en enthousiasmeren van kandidaten voor bepaalde vacatures.

Resultaten

Goed en deskundig personeel, een fijne en betrouwbare leverancier met marktconforme scherpe tarieven. Sprint Intermediair is een verlengstuk van onze organisatie, dat precies weet waar wij naar op zoek zijn en een zichtbare bijdrage levert aan de professionalisering en groei van onze organisatie. 
 

De toekomst

In de toekomst zullen wij de werving en selectie van commercieel en aanverwant personeel volledig bij Sprint Intermediair onderbrengen. Waar nodig schakelen wij hen in als payroller en vervullen zij de rol als HRM adviespartner.
Omhoog Vorige pagina Download als PDF