Referenties

Voorheen werkzaam bij IT4Sale als Accountmanager. Nu Business Development Manager HP bij Avnet Technology Solutions.

Niels Wirken
Business Development Manager HP
Avnet Technology Solutions

Hoe is het contact tussen jou en Sprint Intermediair tot stand gekomen?

Nadat ik mijn CV had gepubliceerd op één van de online CV-databases werd ik al spoedig gebeld door een consultant van Sprint Intermediair. Dit telefonische contact heb ik als prettig ervaren. Er werd eerst ingezoomd op mijn (arbeids)situatie, werkervaring en ambities om daarna direct enkele concrete mogelijkheden (met naam en toenaam) aan mij voor te leggen. Extra kritisch was ik over een eventuele carrièrestap, omdat ik mijn toenmalige werkgever niet hoefde te verlaten. Hierop is mij meer informatie toegezonden en in een tweede telefonisch contactmoment zijn mijn vragen duidelijk beantwoord. Samen zagen wij voldoende aanknopingspunten voor een persoonlijke kennismaking op het kantoor van Sprint Intermediair. ​

Beschrijf het onderscheidend vermogen van Sprint Intermediair.

In eerste instantie hebben we gesproken over een horizontale carrièrestap, maar verderop in het gesprek werd duidelijk dat mijn ervaring met ICT-resellers in combinatie met mijn kennis van het HP portfolio tevens aansloot bij de vacature Business Development Manager binnen Avnet Technology Solutions. Niet alleen voelde deze rol als op mijn lijf geschreven, tevens zag ik de mogelijkheid om mijzelf in de gewenste richting door te ontwikkelen als commercieel professional.
 
Tijdens het gehele sollicitatietraject ben ik vanuit Sprint Intermediair op een persoonlijke en gestructureerde wijze begeleid. Denk hierbij aan de voorbereiding op sollicitatiegesprekken en tussentijdse contactmomenten om de sollicitatieprocedure soepel te laten verlopen en de voortgang te bespreken. 

Zou jij Sprint Intermediair aanbevelen?

Sprint Intermediair zou ik zeker aanbevelen binnen mijn netwerk, omdat ze persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen hoog in het vaandel hebben staan, hetgeen ik (soms) heb gemist bij andere intermediairs. De kwaliteit / kennis van de vacatures en hierbij behorende werkgevers, evenals het meedenkende vermogen en de professionele begeleiding van a t/m z, heeft mijn verwachtingen overtroffen.

 

Omhoog Vorige pagina Download als PDF