Referenties

Voorheen werkzaam bij Nespresso als Accountmanager. Nu Horeca Accountmanager New Business bij Koninklijke Grolsch.

Maurits Liefveld
Horeca Accountmanager New Business
Koninklijke Grolsch

Hoe is het contact tussen jou en Sprint Intermediair tot stand gekomen?

Toen ik via LinkedIn werd benaderd door één van de consultants van Sprint Intermediair was ik niet actief op zoek naar een nieuwe betrekking. Wel was ik op dat moment net aan het nadenken over mijn carrièreverloop en een eventuele volgende stap. Tijdens het hierop volgende uitvoerige telefonische contact hebben we mijn ambities afgezet tegen concrete mogelijkheden binnen het netwerk van Sprint Intermediair. Op basis daarvan hebben we besloten over te gaan tot een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens deze ontmoeting had ik direct een goed gevoel en bovendien was mijn interesse gewekt voor een openstaande vacature bij Grolsch.

Beschrijf het onderscheidend vermogen van Sprint Intermediair.

In eerste instantie hebben we gesproken over een horizontale carrière, maar verderop in het gesprek werd duidelijk dat mijn ervaring met ICT-resellers in combinatie met mijn kennis van het HP portfolio tevens aansloot bij de vacature Business Development Manager binnen Avnet Technology Solutions. Niet alleen voelde deze rol als op mijn lijf geschreven, tevens zag ik de mogelijkheid om mijzelf in de gewenste richting door te ontwikkelen als commercieel professional. Tijdens het gehele sollicitatietraject ben ik vanuit Sprint Intermediair op een persoonlijke en gestructureerde wijze begeleid. Denk hierbij aan de voorbereiding op sollicitatiegesprekken en tussentijdse contactmomenten om de sollicitatieprocedure soepel te laten verlopen en de voortgang te bespreken.

Zou jij Sprint Intermediair aanbevelen?

Sprint Intermediair zou ik zeker aanbevelen binnen mijn netwerk, omdat ze persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen hoog in het vaandel hebben staan, hetgeen ik (soms) heb gemist bij andere intermediairs. De kwaliteit / kennis van de vacatures en hierbij behorende werkgevers, evenals het meedenkende vermogen en de professionele begeleiding van a t/m z, heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Omhoog Vorige pagina Download als PDF