Referenties

Voorheen werkzaam bij Mooiland als ICT Adviseur. Nu Groepsleider Solution Advisors bij Bechtle.

Gijs van der Putten
Groepsleider Solution Advisors
Bechtle

Hoe is het contact tussen jou en Sprint Intermediair tot stand gekomen?

Sprint Intermediair vond mijn CV online en nam contact met mij op. Na een goed telefoongesprek is er een intake gepland die heeft plaatsgevonden op het kantoor van Sprint Intermediair. Er was meteen sprake van  een prima klik en er volgde een goed gesprek over mijn ervaring, ambitie en visie.

Beschrijf het onderscheidend vermogen van Sprint Intermediair.

De consultant van Sprint Intermediair beschikte over uitstekende luistervaardigheden en was in staat snel de kern van het verhaal te naderen, ondanks dat hij geen specialist is in mijn domeien (ICT in dit geval). De consultant was eerlijk en hield mij een spiegel voor waarbij niet alleen de leuke aspecten van de carrieremogelijkheid aan de orde kwamen, maar ook de lastige aspecten die in overweging genomen dienen te worden alvorens je aan een nieuwe uitdaging begint.

Zou jij Sprint Intermediair aanbevelen?

Absoluut. Sterker nog, direct na de start in een managementpositie bij mijn nieuwe werkgever heb ik Sprint Intermediair ingeschakeld bij het uitbreiden van mijn team. De eisen die ik stel aan mijn collega’s zijn niet flauw en daardoor was het best een lastige zoektocht. Met de hulp van een kundige consultant van Sprint Intermediair hebben wij vrij snel het team op peil weten te brengen, waardoor ik nu een flink aantal enthousiaste collega’s rijker ben die een succesvol pre sales team vormen waar ik trots op ben. 
Omhoog Vorige pagina Download als PDF