Referenties

Voorheen werkzaam bij Skool Automatisering als Sales Manager. Nu Business Manager bij ARP Nederland.

Dirk Bouwman
Business Manager
ARP Nederland

Hoe is het contact tussen jou en Sprint Intermediair tot stand gekomen?

Na het plaatsen van mijn CV op Monsterboard heeft Sprint Intermediair telefonisch contact met mij opgenomen. Aangezien ik het gesprek aan de telefoon als bijzonder positief, deskundig en transparant ervaarde volgde er een gesprek op het kantoor van Sprint Intermediair in Eindhoven.

Beschrijf het onderscheidend vermogen van Sprint Intermediair.

Consultants van Sprint Intermediair zijn in staat zich snel te verdiepen in de persoon achter het CV en onderscheidt zich vervolgens door enkel passende vacatures bespreekbaar te maken. De begeleiding tijdens opgestarte sollicitatietrajecten is fantastisch. De consultants van Sprint Intermediair nemen een zeer prettige rol aan waarin zij op het juiste moment de juiste begeleiding biedt. Als kers op de taart zorgt de betrokkenheid en bevlogenheid bij het sollicitatietraject voor een sterk gevoel van daadkracht.

Zou jij Sprint Intermediair aanbevelen?

Ik zou Sprint Intermediair zeker aanbevelen bij commerciële professionals in mijn netwerk. Dit zou ik voornamelijk doen omdat zij bewezen heeft met de juiste discretie in staat te zijn een perfect passende nieuwe uitdaging voor mij te vinden.
Omhoog Vorige pagina Download als PDF